Alla inlägg den 28 mars 2012

Av Josefine - 28 mars 2012 10:45


Hej


Igår fick jag många komentarer om min vikt nedgång, var på ett av det regelbundna mötena som jag går på i och med min viktminskning.

Jag var på dåligt humör när jag körde dit, men däremot åkte jag därifrån på mycket bättre humör. Igår var det 2 månadersinvägningen och vågen visar nu -18 kg och även om jag hade hoppats på mer så är jag nöjd, nästan rädd att jag är för nöjd och att det är därför det inte händer något, men jag ska fortsätta köra på och sen får vi se vart det leder.


En av komplemangerna jag fick igår var att jag nu måste börja kallas för mini då jag blivit så liten sen den här personen träffade mig första gången, det var samma person som gav mig en komplemang om mina ögon för några veckor sedan, som jag skrivit om här tidigare. Behöver jag näma att det är en kille som kommer med dessa komentarer?! vilket gör att det känns ytterliggare lite bättre att höra dem, jag menar det är alltid kul att bli uppskattad och känna sig attraktiv, dock har jag börjat misstänka att detta är hans sätt att flörta med mig, jag har så svårt att förstå och se sånt hos killar, bara för jag alltid går runt och tänker på att ingen kommer någonsin vilja ha mig, men jag har ju min underbara sambo som faktiskt ville och fortfarande vill ha mig, jag ska bara fatta det själv också! vilket jag också sagta med säkert gör, jag trivs bättre och bättre i kroppen för varje dag som går och jag upptäcker att gamla kläder sitter bättre eller passar igen, och till och med blir förstora så att jag måste sälja dem.


Så jag tänkte jag ska ta kort på mina nya kläder jag har köpt och lägga upp här, men måste bara ladda kameran först och även få det lite lugnare i mitt övriga liv, som just nu är propfullt med grejer som ska göras. Så jag återkommer om det.

Jag kommer även att ta kort på de kläderna jag ska sälja och lägga upp här innan jag lägger upp dem på tradera, ifall det är någon som är intresserad.


Ikväll ska jag träna med en personligtränare som ska lägga upp ett träningsschema till mig, ska bli kul och spännande, för jag vill ju lägga upp träningen så jag får de resultat som jag vill ha, så lite nervös över hur hårt hon ska köra med mig, men annars ska det bli kul och spännande.


Ha en bra dag


Puss 

Ovido - Quiz & Flashcards