Alla inlägg den 12 mars 2010

Av Josefine - 12 mars 2010 18:34


Hej


Jag har äntligen hittat min motivation! Att jag inte förstod tidigare att det var musik som behövdes i mitt liv för att det skulle bli lite fart på mig. Musiken har alltid varit en viktig del i mitt liv och den göra mig alltid på bra humör. Så självklart var de det som fattasdes för att det skulle bli lite fart på mig. Så nu ör jag igång med skolarbete och allt annat som skulle göras.

I går var det väldigt högt tempo då de skrevs loggböcker från praktiken och kommentarer till klasskompisar. Det tvättades, ströks och diskades. Det ringdes till radiotjänst, men jag fick inte säga upp min tevelicens i förväg det ska tydligen ske i efterhand. Så jag måste betala för juni månad trotts att jag inte kommer ha teveinnehav då. Menmen, troligtvis får jag tillbaka de pengarna för vad jag kunde räkna ut var det mer än 150 kr som var minimum att betala tillbaka för dem. Det sjukaste av allt är att jag måste upp ge personnummer eller kundnummer på den som betalar tevelicens dit jag ska flytta, bara för de ska ha kontroll att jag verkligen betalar.

Så jag känner mig mkt nöjd över gårdagens prestation.


Idag är det fredag och jag är jätte trött därför ta jag paus i skolarbetet och frotsätter med det imorron. Har träffat Malin lite idag, det var jätte kul då vi inte setts på väldigt länge. Vi invigde subway inne i stan, men det var ingen skillnad mot det vi har här ute på Porsön, ser lika tråkigt ut. Men mackan var lika god som den brukar vara.


Jag har även fått ett nytt paket idag, men det var itne lika roligt som det andra jag fick i veckan. Detta innehöll bara altenativa mellanmål som har lågt kaloriinnehåll och så jag använder mig av ibland. De hade rea på hemsidan så jag passade på att beställa lite nya. Ni som inte vet vad det är borde kolla upp det. Det heter reztart och är skit bra. När jag använde det första gången hete det inzone och skulle hjälpa om man ville gå ner i vikt. Det gjorde det verkligen då jag gick ner 4 kg på 3,5 vecka och dessutom tappade många cm runt midjan.

Vill in kolla in det mer finns det en hemsida: www.reztart.se


Nu ska jag ta hand om lite mer av tvätten från igår, sen ikväll blir det lite tacos och slapp framför teven.


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards