Alla inlägg under juli 2012

Av Josefine - 10 juli 2012 10:21


Hej


Igår begav jag mig till standen för först gången denna sommaren, jag var på plats redn 8.30 och hade hela stranden för mig själv, det var underbart väder och härligt i vattnet, men efter knappt 2 tmmar kom molnen och hopade sig så jag körde hem, men hema var det fint väder så jag låg i solen ute på gräsmattan istället och verkligen njöt av livet och solen.


I fredags såg jag Amanda Fondell på scenen på storastorget i Sölvesborg  


Jag är inget jätte stortfan men jag ville inte missa henne när hon nu var på så nära håll och hon bjöd på en ganska bra show, men igår va det dags för den stora musiktillställningen som ajg väntat på och det är självklart rixfm festival i Kristianstad och hela tivoliparken var fylld till bredden med folk och humöret var på top, även om jag åkte dit själv såkände man någon form av gemenskap med alla i parken och jag gick där irån med en riktig adrenalinkick efter alla bra musik från underbara atister och massor av musikmedly av kören och underbar underhållning av Basse och Benji från rixfm.


Eftersom senaste tidens inlägg saknat bilder så låter jag nu bilderna flöda.


 

       

Rixfm bilen var också redo för en kväll laddad med bra musik.

Benji och Basse från rixfm höll i trådarna för kvällen.

Först ut var David Lindgren med med 3 super bra låtar.

Sen var det Fridas tur, lugn skön sång bjöd hon på.

Brocken door bjöd på lite rockigare musik och hela 4 låtar.

           

Efter lite undehållning av kören så klev panetoz upp på scenen och hela parken började gunga.

Sen var det lokal stjärnan självs tur ROBIN :)

Linnea Henriksson också från Idol bjöd på lite svensk jazz/blue musik.

Lalala love från eurovision var också på plats, dock kommer jag aldrig ihåg hennes namn.

Den bästa  och största artisten höll de på till sist och han fick avslutamed bravur, självaste DARIN och parken var i extas!

Alla artister verkade ha väldigt kul och verkade inte riktigt vilja gå av scenen, som avslutning kom alla ut på scenen och jag tackar dem för en helt underbar kväll och underhållning av världsklass.


Puss 

Av Josefine - 7 juli 2012 14:46


jag är personen som många känner men ingen vill umgås med.


Hej


Jag är en väldigt social person och älskar att umgås med andra människor, gå på middagsbjudningar, fester och bara träffa härliga människor. Men vad tycker andra personer om mig?


Jag har alltid varit en person me få vänner och jag är alltid personen som måste ringa eller jaga för att det ska hända något, jag har aldrig varit dem typen som personer jagar för att de vill umgås utan det är alltid jag som gör det.


Tidigare i mitt liv har det funnits stundet då jag tyckt att det varit jobbig och jag känt mig utanför men med tiden som man blivit äldre så förstår man att människor inte alltid har tid att umgås och har fullt upp med sitt eget liv, de personer som jag umgås mest med nu när jagä r äldre är lätträcknade på en hand och har fullt upp med barn, jobb, fanilj eller andra vänner och bekanta.


Det står väldgit klart för mig nu när jag sitter här med halva sommaren kvar farmför mig att jag inte har så många personer som ajg umgås med och de få jag träffar, träffar jag inte så ofta och får jag oftast jaga för att få träffa.

Och självklart är det så att alla har egna liv och vill göra olika saker på den lilla lediga tid de har, men jag som nu har jätte mycket ledig tid har ju inget att hitta på!


Igår när jag och sambon var inne på killebom så kollade vi på Amanda Fondell och sen gick vi bara runt på gatorna som alla fjortisar också gjorde och då kände jag mig lite ensam, det hade varit så mycket roligare och träffas ett gängo ch kanske sitta i ett öltäl och ta en drink, men istället hängde vi på tivolit, men kramdjur, spel och chokladdjur innan vi lämnade tidigt för att köra hem och krypa ner i sängen.


Det sägs ju att livet inte blir bättre än vad man gör det till, men just nu känns det som att jag inte kan påverka det, jag kan ju inte tvinga personer att umgås med mig. Jag sitter och funderar på om jag ska skaffa mig en hobby eller fritidsaktivitet är jag kan träffa nya människor och kanske hitta den där absolut bästa kompisen som jag i stortsätt aldrig haft, tur att jag har min sambo dock som älskar att umgås med mig   


Nu ska jag nog söka lite jobb, eller läsa någon bok, kanske städa eller köra på en roadtrip och se om det finns någon som vill ha besök i detta regninga väder.


Puss

Av Josefine - 6 juli 2012 15:29

Hej


Idag har jag jobbat på förskolan 4 timmar så det jag gick miste om för några veckor sedan tog jag igen idag, ska jobba på fredag nästa vecka också fast då blir det faktiskt lite mer timmar, jag bara älskar det. Barnen är helt underbara och härliga så jag trivs som fisken i vattnet, men det är väldigt påfrestande så efter jobbet så tog jag mig en powernap på 30 min så nu är jag fit for fight igen.


I måndags var det dags för intervju 2 på butikspersonaljobbet jag sökt i kyrkhult, men det blev tyvärr inställt pågrund av sjukdom så i onsdags körde jag till kyrkhult istället och det kändes jätte bra att få se butiken och träffa några av de andra sökande och jag tror jag har en god chans att få det jobbet faktiskt, så håll tummarna.


Har hittat lite flera jobb som jag ska sätta mig och söka, sökte ett jobb igår som receptionist, är iofs inte kvalificerad men jag tycker det verkar vara ett roligt jobb som kan passa min personlighet. Så jag söker vidare efter jobb och hoppas på napp. För det jobbet i Kyrlhult är bara på deltid så jag behöver ju ett till i så fall.


Denna veckan har jag haft mycket för mig och verkligen njutit av livet, i måndags körde jag upp till svärföräldrarna och hälsade på. I tisdags hade jag min lilla favorit här en liten kille som heter Alexander som jag känt ända sedan han föddes,dock börjar han bli stor nu, men han tycker jag är lika rolig för det så vi spenderade en hel dag tillsammans med att mata änderna, äta glass, lek i lekparken ut och gå med hunden, äta tacos och spela tevespel bla.

Min onsdag bjöd som sakt på arbetsintervju och marknadsbesök och gräsklippning, träffasde massor av trevliga människor och då trivs jag som bäst.

Igår fick det bli en slappedag med massa tevekollande på repriser. Idag har jag först jobbet, hann träna innan jobbet också, sen en powernap och promenad med hunden och nu kör jag nog in till Sölvesborg där killebomdagarna pågår och sambons brosdotter ska uppträda med sin dansgrupp, sen får vi se vad kvällen och resten av helgenkan ha att bjuda på.


Förra helgen med fångarna på fortet vara skit kul, men det var nog den varmaste och soliaste dagen hittentills på hela sommaren så det ledde till att jag låg med solsting hela sönagen, men det var det värt.


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards