Alla inlägg den 16 juli 2012

Av Josefine - 16 juli 2012 14:21


Hej


Jag tänkte summera mina senaste 6 månader med xtravaganza.

Soppor i 6 veckor och efter det hade jag gått ner 17 kg och nu har jag gått på halvfart i 4 månader och gått upp några kg så den 1 sptember börjar jag med enbart sopporna igen för att gå ner de sista kilona för att sen fokusera på att hålla mig kvar där och inte gå upp igen och det är det som är det riktigta utmaningen. Men fram till i september ska jag försöka hålla mig i bra balans och inte gå upp mer, helst gå ner de kilona som jag gått upp och försöka kontrollera mitt sockersug.

Som ajg skrev i torsdag så tog sockersuget över på eftermiddagen och det har det gjort resten av helgen också. Så nu är det nya tag igen, det som kan vara svårt att förstå att sockersuget inte bara behöver betyda att man stoppar i sig sötsaker utan det gäller kolhydrater överlag och idag har jag tyvärr också tappat kontrollen genom att jag har ätit 3 st ostfrallor efter att jag varit ute och gått mina morgon promenad, men de var riktigt goda.

Så nu fortsätter jag kämpa på med nya ta mitt mål är att jag ska försöka hålla kontroll på vikten och inte tappa kontrollen allt för mycket och gå upp de kilona som jag faktiskt gått ner hittantills.


Avslutar detta inlägget med lite bilder!

 

Detta är den 1/1 i år dagen innan jag började med xtravaganza.

 

Detta är i slutet av mars i år då jag slutade med att bara äta sopporna och började äta lite vanlig mat också.

Här har jag gått ner 17 kg.


Förhoppningsvis kan jag snart visa er en ny bild där några kilo till har försvunnit, men det får vänta tills jag börjar med sopporna igen helt och hållet.


Puss

Av Josefine - 16 juli 2012 13:53


Hej


Jag är lite av en shoppoholic, för när jag itneh ar fått handla något annat än mat på länge så börjar det liksom klia lite i fingrarna och jag blir sugen på att köpa allt jag tittar på, bara en nya träja eller en nya diskhandduk ger mig så stor njutning att det är sjukt hur glad man kan bli och hur bra man kan må. Så i torsdags och i fredag gjorde jag något åt min abstinens och åkte på en shoppingrunda.


Torsdagen var jag i Sölvesborg och i Bromölla och kollade runt i lite butiker. Det blev lite smått och lite av varje den dagen.


      Blev litenya köksredskap i rosa självklart för att jag älskar det. 4 st vinglas som bara kostade 10 kr/st. Detta köpte jag på Extra Blommor som ligger i Mjällby precis brevid extra butiken. De hade massa fina grejer, men detta var vad som fick följa med mig hem.

I Bromölla köpte jag 2 disktrasor och en diskhanduk med jordgubbar på Mario och en dickhanduk och en ny duk till köksbordet på Möbelaffären.


I fredags körde jag in till Kristianstad och tog även då mamma med mig, jag var bara tvungen att köpa nya träningsskor, dom jag hade var 3 år gamla och man ska igentligen köpa nya 1 gång om året så mycket om jag använder mina. Så nu var det verkligen på tiden att köpa nya. Sen blev det en ny klocka också och en förvaringslåda till att lägga dynorna till utemöblerna i och även ett bodybutter som luktar choklad.

       Förvaringslådan och chokladdoftande bodybutter och min underbart fina klocka.


 

Mina super skor!

Jag är riktigt nöjd med mitt köp och det märks tydligt att svikten verkligen behövs för att man ska kunna träna riktigt och för att träningen ska ge resultat. Jag har redan hunnit vara ute på flera långa promendader och flera kommer det att bli.


Puss



Ovido - Quiz & Flashcards