Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Josefine - 1 mars 2011 11:44


Hej


Nu har det hänt en del sen jag skrev nyss. Anledningen till att jag inte skrivit den senaste veckan är för att jag inte velat berätta allt redan, men nu kan jag itne hålla mig längre och jag tror inte det blir negativt för mig.


Först och främst var jag på arbetsintervju förra tisdagen och det gick jätte bra. det resulterade till att jag nu är uppsat som vikarie inom barnomsorgen här i Bromölla. Eftersom det var lov förra veckan så var det lugnt, men nu när skolan kommit igång igen, så ska jag ringa runt till alla ställe jag ska vara vikarie på och presentera mig och be om att få komma dit så de får träffa mig. Det är lättare för dem att ringa in mig när de vet vem jag är ju :)


I onsdags var jag även på arbetsförmedlingen och skrev in mig och igår var jag och träffade min handledare som gjorde klart för mig att jag ska fortsätta söka jobb och målet är att jag ska ha ett jobb inom 90 dagar, för man måste vara arbetslös i 90 dagar innan man kan komma in i ungdomsgarantin och det är inte förrän då man kan få några pengar. Från A-kassan får jag inte heller några pengar för att jag inte har jobbat tillräckligt, så det blir till att fortsätta leva på sparade pengar.


Anledningen till att jag ville kolla med arbetsförmedligen om jag kna få några pengar är för att jag flyttar den 1/5, förra veckan var jag och Alexander och kollade på en lägenhet som jag velat bo i sen de bygdes och nu när vi fick chansen så bestämde vi oss för att ta den. Så den 1/5 blir jag sambo och min nya adress kommer vara en marklägenhet på folkeshusgatan här i Bromölla. Lovar att jag lägger upp bilder sen när det är dags för flytt.

Just nu håller vi på att leta lite möbler och sånt, främst köksbord, så igår var jag i lägenheten och mätte lite, vilket leder till att vi får tänka om mer än vad vi trodde från början, men det blir nog bra tillslut. Så just nu är det mycket med lägenheten, trotts att det är länge tills vi flyttar, men för att få det som man vill ha måste man vara ute i tid och just nu har många ställen rea så därför gäller det att passa på.


Ni ska även få en liten uppdatering på min fot som nu ser ut som bilden nedan

   

Inte jätte fin, men svullnaden lägger sig mer och mer och det känns bättre och bättre, så jag kan nog börja träna vilken dag som helst nu.


Jag vann ett paket på tradera förra veckan och idag kom det. Det innehöll fäljande:

       

En ny dataväska och en jätte snygg laptop pin, så nu ser datorn helt annorlunda ut. vad tycks? Fick även mus med musmatta och passar till och när man inte använder musen kan man stoppa ner den i påsen, allt detta kostade mig bara 100 kr. Jag är super nöjd!


Nu ska jag ta tag och göra lite nytta idag också.


Puss  

Ovido - Quiz & Flashcards