Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Josefine - 10 februari 2011 15:36


Hej


Idag är det 1 år sen jag började min blogg och jag lovar att detta året ska innehålla flera inlägg än vad mitt första år som bloggare gjorde.


Just nu sitter jag här och kan inte röra mig, jag fick wii active i julklapp och bestämde mig igår för att börja använda det varje dag. Så jag kör 30 min varje morgon och jag måste säga att det är riktigt bra träning. Man springer, kör olika styrkeövningar och testar olika sporter. 2 pass av detta har nu lett till att jag inte kan gå, köra bil, gå på toaletten eller skratta utan att få ont någonstans. Samtigidt så jag har sjukt ont i kroppen, tycker jag ändå det känns bra med träningsvärk för då vet man att man tränar och att musklerna byggs upp. Känns dock lite töntigt att man göra det med ett tevespel, men all träning är ju bra träning. Så jag ska köra några dagar nu och se om jag kan använda detta som min träning istället för att gå och köpa ett gymkort som jag inte riktigt har pengar till just nu.


I torsdags var jag i Malmö för att var hårmodell till min kusin som utbildar sig till frisör och jag måste säga att det blev jätte snyggt, jag är supernöjd!

             Här har ni bilder på hur resultatet blev, första bilden visar hur håret i nacken såg ut innan jag klippte mig.


När jag ändå var i Malmö passade jag även på att gå en runda på stan, men 3 h i frisörsstolen gjorde att jag bara var inne i några få butiker, för jag var så himla trött. Så Gina tricot var ju själv klart att jag skulle gå in på och sen hittade jag även ett fynd inne på stadium.

         Här är mina fynd från Gina tricot, obligatoriskt när jag är där är att köpa nya svarta leggins så jag köpte 2 par så jag inte ska hinna slita ut dem tills nästa gång jag kommer iväg till gina, köpte även trosor och strupor som jag tyckte var coola. Sen fyndade jag linnet och kläningen på rean för 50 kr/st.

   

Men det bästa fyndet kommer från stadium och är den rosa peak preformens tröja som brukar kosta över tusen kronor men nu på rean hittade jag den för 600 kr, så jag var super nöjd över min dag i Malmö och sov väldigt gott på tåget hem.


Tiden som gått den jag var i Malmö har spendetart med en väldigt mysig pojkvän, städning och ärande till mamma. I lördags till första delfinalen i Melodifetsivalen var jag sugen på semlor, men jag är inte så förtjust i grädde så lösningen blev att blanda i hallon, blåbär och lite socker i grädden till semlorna, de blev super goda och väldigt fräscha i smaken, här har ni reultatet:

     Erkänn att de ser goda ut och att vi verkar ha mysigt? Lovar att god blev semlorna och det kan min kära pojkvän hålla med om med tanke på att han åt 5 st totalt på hela helgen, var av 3 var på lördagskvällen till melodifestivalen.


Sen har vi hadft storm här nere i skåne och jag tog lite bilder på grejer som förstörts eller bytt ägare, kan också tillägga att det var soptömning samma dag så det låg sopor i hela Bromölla.

       

Ett plak som rasat och en soptunna som flugit iväg och fastnat vid kohagen som ligger en bit från våra kvater där jag bor.


Det sista jag ska nämna innan jag avslutar detta inlägg är att nu är min onepiece beställd så snart är denna min! Å, jag längtar   

      


Nej, nu ska jag se om jag ska göra lite nytta eller om jag ska bädda ner mig , för då gör det minst ont i kroppen.


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards