Alla inlägg den 28 februari 2012

Av Josefine - 28 februari 2012 09:19


Hej


Måndagar brukar för mig vara väldigt trötta och sega, men igår vaknade jag kl 5.00 av en mardröm, jag var pigg och kunde inte somna om så jag tog ut hunden som behövde ut och kissa sen gick jag och la mig i sängen igen, men låg bara och väntade på att sambons klocka skulle ringa, för jag tycker inte om att gå upp själv tidigt på morgonen så vid 6.00 gick jag upp och tog en härlig dusch, hängde upp tvätt, myste framför vaknade med the voice på teven, betalade mina räkningar, läste tidningen och plockade lite i lägenheten innan jag cyklade hem till mina föräldrar för att ut och gå med hunden.

Hemma hos mina föräldrar gjorde jag lite pyssel till ett projekt som jag har. För ganska exakt 1 årsen hittade jag en grej i en tidning som jag blev sugen på att göra till min och sambons kommande lägenhet, jag började men under processens gång så la jag det åt sidan, så det hann inte bli klart tills vi flyttade men nu skadade jag ju foten och måste sitta stilla mer än vad jag brukar så då plockade jag fram det igen, så nu har jag satt fart med det igen men det tar nog några veckor eller månader innan det är helt klart.

Tänkte ni kunde få lite bilder på vad jag pysslade med idag i 3 timmar.


     

Mitt projekt innehåller 4 flece filtar, ritade sträck på hela filten med 3 cm mellanrum och sen klippte jag remsor av det. Kan ni gissa vad det ska bli? vet inte om jag kanske nämt det i bloggen tidigare.


Jag fortsatte min pysseldag med att skruva ihop ett skåp som jag ska ha inne i badrummet, för ända sen vi flyttade in i vår lägenhet har jag haft handukar och annat i flyttkatonger, men nu har jag äntligen hittat ett skåp och så här blev det:

  Är jätte nöjd, nu ser det lite mer städar och i ordning ut, såg så uppställt ut med flyttkatongerna och grejer överallt, men ska ha ett skåp till för att jag ska bli av med så mycket grejer som möjliigt, så idag ska jag köpa och skruva ihop ett skåp till.


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards