Alla inlägg den 24 februari 2012

Av Josefine - 24 februari 2012 09:21


Hej


Pratade ju om att jag skulle klippa mig och det gjorde jag i tisdags, blev super nöjd! Jag klippte upp det så att håret är i olika längder för då syns mina naturliga lockar bättre, sen satte jag även i en så kallad fjäder, och jag valde färgen rosa, blev super bra.

Här har ni en bild:


 


Jag var körde även min kära farmor till en butik då hon ville köpa lite nya kläder, hon köpte 3 tröjor så var jätte fina på henne, mer tänker jag inte säga om det! mer än att snabbt gick det, hon vet att jag ställer alltid upp för henne även om jag kanske inte riktigt har tid :) tyvärr finns det ingen annan i familjen eller släkten som gör det, vilket är synd för då kommer hon inte ut och hittar på något utan sitter bara hemma.


På kvällen i tisdags var jag även hemma hos mamma och pappa, då pratade vi om mina fötter som är väldigt dåliga och jag skadar dem minst 1 gång i månaden, vi pratade om att jag måste vara försiktig nu när jag har kommit igång med träningen bra igen så att jag inte sabbar det genom att skada den igen. Men vad händer då igår, jo jag skadar den igen, så jag spenderade min kväll på akuten igårkväll! helt hopplöst, men det är fortfarande inget fel på foten och inget man kan göra åt, utan jag får stå ut med att skada den 1 gång i månade och då ha nedsatt fysisk förmåga ca 1 vecka. Jag blir så trött på alla läkare!!!!!!!!!!!


Hoppas alla ni andra mår bra och får en trevlig helg!

Själv ska jag träffa en kompis ikväll sen får jag väl ta det lugnt resten av helgen.


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards