Alla inlägg den 17 februari 2012

Av Josefine - 17 februari 2012 10:21


Hej


Idag är det fredag och jag är på ett stolade humör, solen skiner och jag med den!

Idag är nämligen dagen som jag aldrig skulle komma, jag ska vara radiopratare för en dag :)

Det är nämligen såhär att jag sitter hemma hos mamma och pappa på dagarna och mamma har precis införskaffat radio till köket igen och den har hon inställd på 101,4 radio Kristianstad och när jag sitter här så låter jag den vara på och lyssnar om de pratar om något kul eller intressant.

Förra veckan någon gång så lyssnade jag på eftermiddagsprogrammet som leds av två tjejer som heter Malin och Maria, de letade efter vanliga människor som var intresserade att vara med i deras program på fredagar som sidkicks och senaste tiden hade det bara hört av sig äldre män så det eftersökte kvinnor och gärna yngre och eftersom jag alltid varit intresserad av att bli radiopratare för jag anser att det nog hade varit ett yrke som passat mig, då jag älskar att prata. Så jag skickade in ett mail till dem och skrev att jag gärna ville komma och vara deras sidkick, så idag är det då äntligen dags ååååå som jag har längtat.


Jag fick precis en hint om att det kommer nog bli ganska mycket hälsa jag kommer prata om då jag är utbildad hälsovägledare. Ett ämne som jag verklien brinner för så jag kommer nog kunna prata hur mycket som helst, det som skrämmer mig är dock att jag inte har pysslat med det aktivt sen jag pluggade och det är snart 2 år sen.


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards