Alla inlägg den 17 april 2010

Av Josefine - 17 april 2010 17:20


Hej


I mitt förra inlägg lovade jag bilder på mina nya inköp och i detta fall är alla från den veckan då jag var hemma.


Så jag tänkte att jag gör ett inlägg med bilder, priser och affärer på mina nya grejer. Shopping galning som jag är kommer det säkerligen inte var sista gången ett inlägg bara handlar om shopping.


  

Här har vi skorna som jag köpt för att jag skulle ut på långfredagen, när jag var hemma. Måste säga att det var ett väldigt bra panik köp och är nog ett par skor som jag kommer använda mkt. De är köpta på BR skor i Bromölla för 299 kr (tror jag). Jag vet dock inte vad det är för märker på den och priset är jag osäker på då det var min mamma som var så snäll och betalade dem.


  

Kände att jag behövde en nya jeanskjol så jag passade på att köpa denna i den av butikerna som vi har i Bromölla som heter Jazpi. Älskar affären och hittar alltid jätte fina kläder där. Detta är en kjol från marc lauge och kostar 499 kr.


     


     

Detta är mina fynd som jag fick med mig hem efter min tripp till Helsingborg och Väla centrum med min mamma under annandag påsk.

Hittade de jätte snygga jeansen från esprit på rea så jag kunde inte motstå. Blev även helt överlyklig när det är jätte mkt strech i dem och de har smala ben och jag kunde ha dem. Jag tycker det är super snyggt med jeans med smala ben, brukar dock inte kunna ha dem så därför var det inget att tala om när jag hittade dessa. De kostade 298 kr och man kan hitta dem på Malmströms.


Den rosa tröjan hittade min mamma på JC och köpte den till sig själv, jag blev lite avis och ville med ha en. Kan säga att det är evigheter sen jag köpte något på JC senast och jag bara älskar tröjan, hade jag kunnat ha den varje dag hade jag haft det. Den finns även i begie och ska sitta väldigt löst. Även detta köp betalade min otroligt snälla mamma. Men tror tröjan kostar 199 kr.


Har letat efter en ny väska länge nu och hittade denna på accent för 349 kr. Jag är en person som vill kunna byta väska ofta och därför vill jagi nte lägga alltför mkt pengar på en väska, men detta pris var lagom. Väskan är helt perfekt då man kan sätta dit en längre rem och ha den längre också, och det var en av sakerna jag kollade efter då jag vill ha en väska som man kan ha lång och kort.


Jag är mkt nöjd med mina nya grejer, även om jag trodde jag skulle komma hem med mkt mera så är jag väldigt nöjd. Sen måste jag tacka min snälla mamma som betalade allt förutom väskan och kjolen, dokc hade hon itne behövt men hon ville så gärna skämma bort mig nu när jag var hemma. Dock har hon en tendens att alltid skämma bort mig, senast idag ringde hon och frågade om hon skulle köpa ett par vita jeansleggins till mig. Men jag vet inte om vitt är min grej!


Vad tycker du? Hade jag passat i ett par vita jeansleggins?


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards