Alla inlägg den 4 april 2011

Av Josefine - 4 april 2011 11:02


Hej


Det blev jobb förra veckan ändå, både torsdag och fredag! Det var kul att ha något att göra trotts att det blev långa dagar, men tiden går så fort när man är med barnen så det gick fort. Efter jobb i torsdags blev det 78 års kalas hos morfar och mormor där det var morfar som fyllde år och mormor hade trillat under dagen och skadat sig så hon hade fått en spricka i armen, vilket betydde att jag och mamma fick hjälpa till mycket, men det gjorde inget det var bara kul. Inte så roliga samtalsämnen som pensonärer har ändå, så man slapp lyssna på det i alla fall.

I fredags när jag kom hem från jobbet så fick jag ont i halsen så nu var det dags att bli sjuk IGEN. Jag orkar inte mer nu, vill inte gå runt och känna mig små sjuk hela tiden vill vara frisk, så helgen har bestått i att vila och plugga teori med Alexander som ska göra sin uppskrivning på torsdag, jag hoppas verkligen han klarar det, för jag orkar inte plugga mer teori nu, men det verkar som att han kan det.


  Här kommer en bild på mammas väska som jag berättade om i mitt förra inlägg, Den är i riktigt skinn som är lilla färgat och på insidan är den i riktigt mocka som är svart, väskan kan man vända på och använda på båda hållen, ivlket är himla praktiskt. Väskan är italiensk och kostar 650 kr.


Idag är det super härligt väder ute så jag ska bege mig ut på en promenad med hunden och påvägen tänkte jag gå inom mormor och morfar för att se hur de mår.


Måst även fixa ett vadderat kuvert så jag kan skicka upp Ida och Aldas överraskning.


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards